"GAS FRA       SAMME GAS - BARE BILLIGERE!"

Vi sælger og distribuerer gas i flasker og tanke i hele Danmark

Pressemeddelse vedr. 10 kg. Ragasco komposit flasken

PRESSEMEDDELELSER:

 

02/06/2017:

Aflever skadede gasflasker tilbage

Der har den seneste måned været 3 episoder hvor Ragasco flasker er bristet uden at være i brug. Ingen af disse episoder har omhandlet flasker distribueret af Viking energi. Men da vi har samme type af flasker, har vi valgt at støtte op om brancheforeningens initiativ om, at give slutkunder mulighed for at returnere Ragasco-flasker med tydelige skader.

Det er vigtigt at understrege, at de omtalte flasker ikke er tilbagekaldt af myndighederne. Men at branchen, som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, opfordrer forbrugerne til at undersøge deres flaske, og får den byttet til en ny, hvis den er skadet.

 

Flasken fra Ragasco har været på markedet siden 2000, og er solgt i mere end 12 millioner eksemplarer verden over. I de 16 år flasken har været på det danske marked, har der kun været fire lignende sager i Europa.

Producenten har forsikret branchen om, at flasken er sikker, og at de anser de tre episoder for isolerede tilfælde, der skyldes skader opstået på flaskerne under håndtering. Se mere på links nedenfor.

Læs mere her: Pressemeddelse vedr. 10 kg. Ragasco komposit flasken 
Se også: Indleveringssteder hos Viking Energi