"GAS FRA       SAMME GAS - BARE BILLIGERE!"

Vi sælger og distribuerer gas i flasker og tanke i hele Danmark

PRODUKTER/YDELSER

Baggrunden for vores koncepter

Viking Energi er et dansk lavprisselskab inden for salg og distribution af flydende gas (LPG) i flasker og tanke i Danmark. Vi ønsker at være et lokalt dansk alternativ i en branche, som er domineret af to store internationale udbydere, som tilsammen har ca. 95 % af det samlede danske F-gas marked.

F-gasbrugerne har i flere år efterlyst mere konkurrence og lavere priser – fundamentale ønsker, som vi har fået bekræftet via de markedsundersøgelser og interviews med eksisterende F-gasbrugere, vi har foretaget i forbindelse udviklingen af vores koncepter.

Vores koncepter tilgodeser de ønsker, krav og forventninger, som markedet og konkurrencemyndighederne med god grund kan stille til en ny alternativ udbyder af flydende gas.

Vælg Viking Energi når du ønsker:

  •  Åben prissætning med lave engrospriser og uden lange bindinger
  •  Fleksibilitet i forhold til tilvalg af ydelser og services
  •  At købe din egen F-gastank eller at leje en tank med brugsret
  •  En samarbejdspartner med mere end tyve års erfaring i F-gasbranchen
  •  Konkurrence i F-gas markedet

Vi lever i et frit marked, hvor kunderne handler der, hvor de mener, de får mest værdi for pengene. Hvorfor skulle det være anderledes, når de handler F-gas?

Vi arbejder for et frit, åbent og konkurrencepræget F-gasmarked

Langt de fleste af os, herunder den danske regering, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, det danske erhvervsliv og de danske F-gasbrugere har forståelse for, at et konkurrencepræget energimarked er en af forudsætningerne for at bevare landets konkurrenceevne.

Forudsætningerne for et frit og åbent F-gasmarked og øvrige energiformer som elektricitet, olie og naturgas er, at:

  • F-gasbrugerne har mulighed for hurtigt at skifte leverandør
  • F-gasbrugerne ikke er bundet af lange kontraktperioder og urimelige opsigelsesvarsler
  • Tankleje og F-gaskøb ikke er bundet sammen
  • Der findes flere leverandører – et duopol skærper ikke nødvendigvis konkurrencen
  • Der ikke findes for store leverandører, som kan udnytte sin dominerende position til at holde nye mindre leverandører ude af markedet

Viking Energi vil gå forrest i dannelsen af et frit og åbent F-gasmarked. En proces som vores koncepter, herunder FLEX GAS og ”Tank med brugsret”, understøtter. Konkurrencemyndighederne har foretaget undersøgelser af markedsforholdene i de fleste EU lande, herunder i Danmark. Det danske F-gasmarked er stadig præget af, at mange F-gasbrugere er låst af lange bindinger hos deres nuværende leverandører. Det er ligeledes kendt i markedet, at kontraktlængder og opsigelsesvarsler er blevet tilpasset efter pres fra konkurrencemyndighederne.

Har du spørgsmål omkring dine kontrakter og opsigelsesvarsler, eller oplever du, at det er unødigt besværligt og dyrt at skifte leverandør, så kontakt Viking Energi. Vi har en række erfarne konsulenter og jurister, der står klar til at hjælpe dig.

Ring på tlf. 86 96 72 99 og få hjælp til en fair F-gasløsning.